ÎNCHIRIERI AUTO

12 EUR/zi

ÎNCHIRIERI AUTO

12 EUR/zi

Locație livrare
Data preluării
Data predării
  • Plată la livrare
  • Fără taxe suplimentare
  • Cel mai bun preţ garantat
Vrei să vorbești cu noi?

Sună-ne și închiriază o mașină prin telefon!

(Tarif internaţional de convorbire) - Echipa noastră îți stă la dispoziţie de luni până duminică de la 08:00 – 23:00.

Sună-ne și închiriază o mașină prin telefon!

(Tarif internaţional de convorbire)
Echipa noastră îți stă la dispoziţie de luni până duminică de la 08:00 – 23:00.

Conduci.Ro Inchirieri Auto otopeni

Conduci.ro - Inchirieri Auto Otopeni oferă o gamă largă de mașini pentru toate gusturile și buzunarele. Fie că vreți să închiriați o mașină SUV sau una din clasa economic, Închirieri Auto Otopeni va poate oferi orice mașină doriți. Unele dintre cele mai populare modele din flota Conduci.ro sunt:

Cum poți închiria o mașină din Aeroportul Otopeni?

Închirierea unei mașini nu a fost niciodată mai ușoară! Pentru a închiria o mașină de la noi, nu trebuie decât să accesați site-ul Conduci.ro și să vă lăsați datele de contact, iar noi vă vom căuta în cel mai scurt timp pentru a vă face o ofertă personalizată.
Bineînțeles, puteți închiria o mașină și direct de pe site, confirmarea închirierii auto făcându-se automat. De asemenea, ne puteți contacta la telefon, la numărul +40732-997-074 sau direct pe WhatsApp, iar colegii noștri, reprezentanți Închirieri Auto Otopeni, vă vor răspunde rapid, pentru a vă oferi suport și cele mai bune oferte de închirieri. Dacă vă este mai ușor, ne puteți scrie pe pagina de Facebook Conduci.ro - Închirieri Auto Otopeni, iar noi ne vom ocupa de cererea dvs imediat. După confirmarea închirierii, nu trebuie decât să așteptați până când veniți în țară, moment în care ridicați mașina direct din Aeroportul Otopeni, de la Terminalul Sosiri, și plata pe loc, cash sau card.. Nu trebuie să plătiți în avans, nu avem taxe ascunse și nu impunem limită de kilometri!

Despre Conduci.Ro

Noi suntem Conduci.ro, o echipă formată din oameni pasionați de domeniul auto, pentru care plăcerea de a conduce este una reală, iar mașinile nu reprezintă doar un business, ci un mod de viață.
Am înființat Conduci.ro - Închirieri Auto Otopeni pentru că ne dorim să oferim fiecărui conducător auto mașină care i se potrivește cel mai bine, în funcție de nevoi și preferințe, la un preț competitiv.

Flota noastră de mașini este compusă numai din autoturisme sigure, din toate categoriile, pentru a satisface chiar și cele mai riguroase cerințe ale unui client.
Pentru servicii de calitate și prețuri pe măsură, apelați cu încredere la echipa Închirieri Auto Otopeni și garantăm că vă veți întoarce și data viitoare la noi!

Despre Aeroportul Otopeni

Aeroportul Internațional Henri Coandă sau, mai simplu, Aeroportul Otopeni este cel mai mare aeroport din România și unul dintre cele două aeroporturi din imediata apropiere a orașului București. Acesta se află în orașul Otopeni, județul Ilfov, în afara zonei urbane a Bucureștiului. Pe Aeroportul Otopeni aterizează zilnic curse de linie, dar și low cost, de la companii aeriene precum Ryanair, Wizzair, Blue Air, Tarom, Air Berlin, Lufthansa, Turkish Airlines și multe altele. Unele dintre cele mai populare destinații din Aeroportul Henri Coandă sunt reprezentate de zborurile către Roma, Paris, Madrid, Barcelona, Palermo, Berlin, Larnaca, Atena etc.

Avantajele noastre

Cash / Card

Plata se poate face cash sau cu cardul, direct la predarea mașinii în Aeroportul Otopeni.

0% comision

Fără taxe suplimentare sau comisioane ascunse.

Asigurari

Mașinile noastre au asigurări RCA și CASCO

0 KM limită

Nu îți face griji, nu avem limită de kilometri. Închiriezi mașina și te plimbi cât vrei!

Cash / Card

Plata se poate face cash sau cu cardul, direct la predarea mașinii în Aeroportul Otopeni.

0% comision

Fără taxe suplimentare sau comisioane ascunse.

Asigurari

Mașinile noastre au asigurări RCA și CASCO

0 KM limită

Nu îți face griji, nu avem limită de kilometri. Închiriezi mașina și te plimbi cât vrei!